Sport

Kupára fel!

A Ligakupa döntőjében a Videoton FC Kecskeméten indul harca a trófea megszerzéséért, a fehérváriak harmadszor jutottak a sorozat fináléjába.

A piros-kékeknek eddig kétszer sikerült bezsebelniük a trófeát, és természetesen ez a célja most is Paulo Sousa gárdájának. A vezetőedzőnek eddig egy kupasikere van, mióta Magyarországon dolgozik – még júliusban, éppen a Kecskeméti TE ellen nyerte meg csapatával a Szuperkupát. A Magyar Kupából a múlt héten búcsúztatta a Vidit az MTK, míg a bajnoki cím megvédése is egyre távolodik, így a harmadik számú sorozat megnyerése valamelyest kárpótolná a szurkolókat.

–  Mindig azért edzünk, hogy jól teljesítsünk, és minden mérkőzést megnyerjünk. Ezúttal egy döntőről beszélünk, amellyel kapcsolatban már elmondtam, hogy nem tartom igazságosnak üzleti és a Ligakupa presztízsének szempontjából sem, hogy az egyik csapat előnyhöz jut, márpedig a Kecskemét óriási előnyben van azzal, hogy hazai pályán játszik majd. Mi ott kezdtük a szezont a Szuperkupa-döntőben, és akkor legyőztük a Kecskemétet, amely azonban mindig nehéz ellenfél, hiszen jó játékosokból álla az amúgy nagyon egységes csapatuk, jól is szerepelnek, szóval nehéz mérkőzés vár ránk most is. Frissnek kel lennünk, és jól kell játszanunk ahhoz, hogy nyerjünk.  – nyilatkozta Paulo Sousa a klub hivatalos honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik