Sport

Visszapillantó: Kellett a külső segítség

Vaszari Virág társaihoz hasonlóan nehezen élte meg, hogy csapata kis híján kipottyant az 5.-8. helyért folyó csatározásból.

Vaszari Virág hosszú sérülése után decemberben állt ismét csatasorba, azóta egy-két kivételt eltekintve ott volt az Alcoa FKC kezdőcsapatában, és rutinjával segíti a fiatal gárdát.

–  Nem tudom, mi lehetett az oka annak, hogy nem úgy sikerült a Vác elleni mérkőzés, ahogy készültünk. Egész héten próbáltuk kielemezni a játékukat, és úgy gondolom, maximálisan fel lettünk készítve. A védekezésünk nem úgy állt össze, ahogy terveztük, ez okozta a legtöbb problémát. Lehet, még nem tudjuk az ilyen nyomást úgy kezelni, ahogy kellene, de remélem, a rájátszásban meg fogjuk mutatni, hogy valóban az 5.-8. között van a helyünk. Nagyon csalódottak voltunk a mérkőzés után, de egy picit könnyített a lelkünkön az, amikor megtudtuk a lefújás után a veszprémi eredményt. Ezt tényleg csak megköszönhetjük nekik, hiszen az ő győzelmük nélkül nem juthattunk volna be a középső négyesbe. De a csapatunkból mindenkinek az az elvárása, hogy minél előrébb jussunk, és ki tudjuk vívni a következő idényre is a nemzetközi kupaszereplést. Szerintem ez a csapat képes erre, ha mindenki felkészülve megfelelő teljesítményt nyújt a hátralévő meccseken.-  nyilatkozta a szélső.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik