Sport

Köszönet a Veszprémnek

Az Alcoa FKC gyenge váci teljesítménye után „külső“ segítségre szorult az alapszakasz utolsó fordulójában. Ezt megadta számukra a Veszprém csapata.

Miután a Váci NKSE már a második félidő elején tizenegy góllal elhúzott, a fehérváriak már csak abban bízhattak, hogy közvetlen riválisuk, a Békéscsaba sem szerez pontot. A Veszprém legyőzte a viharsarkiakat, így az FKC megtartotta a nyolcadik helyét, és a középházi rájátszásba került.

Konkoly Csaba a fehérváriak vezetőedzője egyszerre volt boldog, és csalódott. Nem véletlenül…

– Nagyon sajnálom, hogy az egész heti munkánk nem látszott meg a mérkőzés alakulásán és menetén sem. A mai meccs alapján a Veszprém-Békéscsaba mérkőzés eredményétől függetlenül is azt mondanám, hogy ilyen játékkal nem érdemeljük meg a középső házba jutást, de az előző meccsek tapasztalatai azért azt mutatják, hogy ott a helyünk az 5-8 között. Köszönjük a Veszprémnek, meg az égieknek, hogy ez így alakult, azt a fajta sportszerű játékot, ahogy legyőzték a Békéscsabát! Elsősorban a védekezés miatt voltam csalódott; támadásban pedig néhány ember szerepvállalása, és hibaszázaléka volt az, ami hagy kívánnivalót maga után, valamint kapusteljesítményben sem tudtuk azt a szintet hozni, ami jellemző volt az előző mérkőzéseken. Nagyon remélem, hogy lelkiekben annyit erősödünk, hogy fokozatosan, lépcsőzetesen tudunk építkezni. Erre szerencsére van időnk és lehetőségünk. Azt próbáljuk erősíteni a lányokban, hogy ezt a lehetőséget, amit most kaptunk a Veszprémtől és magunktól is, maximálisan igyekezzünk kihasználni! – nyilatkozta az Alcoa FKC mestere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik