Sport

Alakul a SAPA Fehérvár jövő évi kerete

A SAPA Fehérvár AV 19 két légiósa már aláírta szerződését a következő szezonra.

Alakul a 2012-2013-as szezon csapata a Sapa Fehérvár AV19-nél. A mai napon a klub menedzsmentje, illetve Derek Ryan, valamint Harlan Pratt újabb egy-egy esztendőre szóló szerződést írtak alá.
Az idei szezonban Derek Ryan a csapat egyik legeredményesebb játékosa volt, ötvenhat EBEL-meccsen ötvenhárom pontot gyűjtött. Harlan Pratt kiemelkedően teljesített a hátvédek között, huszonnégy pontot gyűjtött és plusz 14-es mutatóval zárt a plusz/mínusz statisztikában.

– Derek Ryan és Harlan Pratt alappillérei voltak az idei csapatnak, és hasonló szerepet szánunk nekik a 2012-2013-as szezonban is. Nagy öröm számunkra, hogy már hazautazásuk előtt kézjegyükkel látták el a következő évi szerződésüket. – nyilatkozta Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója.

A csapat idei légiósai közül Chad Klassen szerződése a következő szezonra is érvényes, míg Adam Munro és Juraj Durco ügynökével jelenleg is folynak a tárgyalások. A klub még szintén nem tett pontot Eric Johansson ügyére, elképzelhető, hogy a svéd-kanadai center jövőre is a Fehérvári Ördögök játékosa lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik