Sport

Pontokért, Vácra

A női kézilabda NB I alapszakaszának záró fordulójában az Alcoa FKC Vácott lép pályára, Konkoly Csaba tanítványainak mindenképpen pontot kell szerezniü

Az ÉTV-Érdi VSE elleni egygólos hazai vereség után még korántsem biztos az Alcoa FKC csapatának a helye a rájátszásban az 5.-8. helyéért küzdő csapatok között, így hatványozottan fontos lesz a fehérváriaknak, hogy legalább egy pontot szerezzenek a Váci NKSE otthonában. Így vélekedett erről Konkoly csaba vezetőedző is.

– Győzni akarunk! Úgy kell játszanunk, hogy tiszta legyen a lelkiismeretünk azzal kapcsolatosan, hogy a lehető legjobbat kihoztuk magunkból a középső házba jutásért. A Vácnak van egy olyan magja, ami évek óta együtt játszik. Az, hogy őszi idényben meglepték a mezőnyt, részben a jó sorsolásuknak volt köszönhető, másrészt az ott folyó szakmai munka magas színvonalát jelzi. Komoly ellenfél vár ránk a középső házba jutásért vívott pontokért. Ők kicsit talán csalódottak, hiszen, ha jobban alakul a tavasz, akkor négyben is maradhattak volna, de mivel minél jobb eredményt akarnak elérni, így biztos nagyon nehéz dolgunk lesz, de bízom a csapatomban. Ha győztesen hagyjuk el a pályát, akkor biztosan a középházban folytatjuk.  – nyilatkozta a szakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik