Sport

Már a rangadókra készültek

Hendlein Roland a ZTE elleni bajnokin csapata legjobbja volt, bízik abban, hogy az Albacomp Pakson is folytatja jó sorozatát.

Kapcsolódó cikkek

A hosszú ideig sérüléssel bajlódó Hendlein egyre inkább magára talál az utóbbi időben, a Zalakerámia-ZTE KK ellen győztes gárdában 15 pontot termelt, 78 %-al dobott, 6 lepattanót gyűjtött, 2 gólpasszt adott, és 21 IBM pontjával a fehérváriak legjobbja lett.

– Igazából nem is készültünk a héten külön az Egerszeg játékából, inkább a mi támadójátékunkra próbáltunk összpontosítani, legfőképp a következő két meccsünk  – a Paks, és a Szolnok – miatt. A Zete ellen nem volt könnyű játszani, de nem is kellett száz százalékot kiadni magunkból, de szerencsére azért simán hoztuk, és már csak a hátralevő alapszakaszbeli mérkőzéseinkre kell koncentrálnunk. Gyakorolni tudtunk most egy-két figurát, ami még nem nagyon megy, építgettük ezeket, nagyon bízom benne, hogy Pakson, és Szolnokon már gond nélkül tudjuk őket alkalmazni. – nyiltakozta a Fehérvár24-nek  az Albacomp Fehérvár centere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik