Sport

Rendőrségi felhívás a vasárnapi Hali-meccs kapcsán

Kiemelt biztonsági kockázatú focimeccsre kerül sor vasárnap Szombathelyen, így a rendőrség megelőző intézkedéseket tesz. Olvassák el a tájékoztatást!

“Rendőrségi felhívás

Szombathelyen a Rohonci úti Stadionban kiemelt biztonsági kockázatú NB I-es labdarúgó-mérkőzésre kerül sor 2012. március 25-én vasárnap, 18.00 órai kezdettel.

A mérkőzés rendőri biztosítása során 16.30 óra és 21.00 óra közötti időben az alábbi intézkedések végrehajtására kell számítani.

– A Bartók Béla körút teljes közúti lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség járműforgalmat nem enged be!

– A Bartók Béla körút 40/A-G. számú lakótömb és a Stadion közötti terület a gyalogosforgalom elől is elzárásra kerül, egészen a Perint patak partjától (Stadion Bartók Béla körúti műszaki kapujától a Bartók B. krt. 40/G. számú lépcsőház sarkáig) a telepített kordoneszközig, továbbá telepített, a gyalogosokra is vonatkozó zárásra lehet számítani a Kenderesi út kereszteződésében is.

– A lezárt területre kizárólag az engedéllyel és lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

További információk:

– A 2.A és a 2.C jelű, helyi járatos autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban meg nem állnak! A legközelebbi fel- és leszállási lehetőség az Uszoda megállójában lesz.

– A Haladás szurkolói a Stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni.

– A mérkőzés végén a Bartók Béla körút irányába távozni nem lehet sem a fedett, sem pedig a „keleti álló” szektorból. A távozási irány telepített kordonnal zárásra kerül.

– A mérkőzés előtt a Bartók Béla körúton, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti, úgynevezett „kavicsos parkolókban” járművet elhelyezni nem lehet.

– A vonattal érkező vendégszurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű, öt-tíz perces forgalomkorlátozásra, illetve terelésre a vasútállomás és a Stadion közötti területen 13.00-18.00 óra és 19.30-21.00 óra között.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Köszönettel:

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik