Sport

NB II: Soós Imre a Soproni VSE új edzője!

Helytálló volt értesülésünk: új edzővel folytatja az SVSE-GYSEV-Goldschmidt: a soproni vasutas csapat irányítását Soós Imre veszi át.

A SVSE gyengén kezdte a tavaszt: az eddigi játéknapokon mindössze 2 pontot szerzett a Vasút. Az FTC II, és a Győri ETO II csapatával otthon játszott döntetlent a soproni együttes, míg Veszprémben és Szigetszentmiklóson vereséget szenvedett.

„Sajnos rosszul indult számunkra a tavaszi szezon, pedig télen jelentősen megerősítettük a játékoskeretünket” – mondta Skala János, az SVSE elnöke. „Több olyan játékost is szerződtettünk, akik NB I-es rutinnal is rendelkeztek. Ennek ellenére nem sikerült az előrelépés: hazai pályán verhető ellenfelekkel játszottunk döntetlent, idegenben pedig a miénkhez hasonló játékerőt képviselő csapatoktól kaptunk ki. Remélem, az edzőváltás jót tesz a csapatnak, és Soós Imrével elérjük célunkat: szeretnénk biztos középcsapattá válni az NB II-es mezőnyben.”

Soós Imre játékosként 1977-től 88-ig a Rába ETO játékosa volt. Edzői pályáját az MTE 1904 csapatánál kezdte, majd dolgozott Cegléden és a BKV Előre együttesénél is. Gyirmóton tavaly ősszel vette át a csapat irányítását, az együttes 18 mérkőzés után a 3. helyen áll a bajnoki tabellán. Soós Imre eddig 141 NB II-es meccsen ült a kispadon vezetőedzőként. A szakember UEFA prolicences képesítéssel rendelkezik.

Korábban:  

Információink szerint Soós Imre, a nemrég Gyirmótról távozó szakvezető lehet az SVSE új edzője.

Korábban – Menesztették a Soproni VSE edzőjét

Hétfőn kora este menesztették az NB II-es SVSE-GYSEV-Goldschmidt vezetőedzőjét Végh Tibort.

A trénerrel közös megegyezéssel bontottak szeződést. A Kisalföld információját megerősítette a távozó szakember is.

A soproni együttes nem kezdte jól a tavaszt, Veszprémben és Szigetszentmiklóson is vereséget szenvedett, majd a legutóbbi fordulóban hazai pályán döntetlent ért el a megyei rivális ETO B ellen.

Végh Tibor utódjáról várhatóan napokban döntenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik