Sport

Remek hangulat a Németh Lászlóban

Folytatódott az ARAK Aktív sorozata, ezúttal a Németh László Általános Iskolában versenyeztek az alsósok.


Kapcsolódó cikkek

Mikor sípokkal, dobokkal, kereplőkkel és színes plakátokkal találkoznak az ARAK rendezői, biztosan tudják, hogy jó helyen járnak. Hagyományosan remek hangulat uralkodik ugyanis az ARAK Aktív terematlétikai versenyein. Nem volt ez másképp idén sem a Németh László Általános Iskolában. Elsősöktől a hatodikosokig 3-3 osztály versengett a továbbjutásért. Az öt versenyszámban izgalmas és szoros csatáknak lehetett szemtanúja az említett lelkes közönség.

A legfiatalabbak kezdték a versenyt, első évfolyamon szoros csatában a “Forgószél” (1/a) harcolta ki a döntőbe jutást. Egyetlen ponttal lemaradva végzett mögöttük az 1/b “Sas”. Ők is csak egy ponttal előzték meg a harmadik “Villám Csapat”-ot (1/c).
Második évfolyamon a “Bumeráng” váltója (2/c) , harmadikon a “Csibészek” (3/b) jutottak tovább.

Az osztályok felkészültségét mutatja, hogy a 4. évfolyam győztese a “Szuper 8-as” (4/b) az utolsó versenyszám előtt még holtversenyben állt a “Villám Sólymok”-kal, a medicin dobás azonban a B-sek sikerével zárult, így ők jutottak tovább.
A felsősök versenyében viszont magabiztos győzelmet aratott az 5/a “Villámok” csapata,  és az AKTIV résztvevők frissítéséről gondoskodó Aqua Gold Kft. nevét viselő 6/b osztály váltója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik