Sport

Folytatás vasárnap

Kiénekelték a csíki hokisok a sajtot a SAPA Fehérvár AV 19 játékosainak szájából, akiknek már csak egyet kellett volna nyerni a bajnoki döntőben.

Sokan azt hitték, hogy a három győzelemig tartó ifjúsági jégkorong bajnoki döntő már a harmadik meccsel véget ér szombaton kora délután. A két előző összecsapás után joggal gondolhatták azt a Volános ifjak, hogy letudják ezt a meccset, és jöhet az ünneplés, hiszen előtte kétszer is nagyarányú győzelmet arattak.

Meglehetősen korán, már a 3. percben vezetéshez jutott az erdélyi gárda, ekkor Tranca Dániel vette be Lajcs János kapuját. Igaz időben jött a szépítés, mert alig telt el négy perc, amikor Arany Máté betalált. Majd egészen a második harmad végéig felváltva estek a gólok, de a második szünetre már HSC vezetéssel mehettek a csapatok. A záró játékrészben az eddigi találkozókon mindig eredményes Hildebrand Szabolcs lőtt újabb gólt, így már kettővel vezettek a csíkiak. Hiába támadott többször is hat mezőnyjátékossal ezután a SAPA Fehérvár AV 19, az eredmény már nem változott, így jöhet vasárnap este fél hétkor az újabb ütközet.

SAPA Fehérvár AV 19 – ISK-HSC Csíkszereda 2-4 (1-2, 1-1, 0-1)

Gólszerzők: Arany, Vincze illetve Tranca 2, Silló, Hildebrand

A három győzelemig tartó párharc állása: 2-1 a SAPA Fehérvár AV 19 javára

Ajánlott videó

Olvasói sztorik