Sport

Joao Paolo Simao a mezőny élén Madridban

A brazil Paolo Simao vezeti 24 főnél a PokerStars European Poker Tour Madrid mezőnyét, magyar játékos már nincs versenyben.

112 játékos folytathatta az EPT Madrid harmadik játéknapját, sajnos magyar zsugás már nem volt a mezőnyben, mely a nap folyamán 24 fősre csökkent, az élen pedig Paolo Simao zárt – írja a Poker.hu.

Sajnos a második napon a selejtezőből bejutó mindhárom honfitársunk búcsúzni kényszerült, így magyar érdekeltség nélkül folytatódott a PokerStars által fémjelzett EPT Madrid. A mezőny 72 főnél beért a pénzbe, ami azt jelentette, hogy még 40 játékos szomorúan távozott a versenyből.

Ahogy telt, múlt az idő, szép lassan fogyatkozott az asztalok száma, míg már csak három maradt, rajta 24 játékossal. Ekkor a szervezők megállították a játékot, és lezárták a harmadik játéknapot.

Az élen végül a brazil Joao Paolo Simao zárt, de nagy eséllyel pályázhat a bajnoki címre még a franciák büszkesége, Nicolas Levi, a fiatal kanadai profi, Mike McDonald, az online versenypóker kiemelkedő alakja, azaz Taylor Paur és a spanyol Bruno Lopes is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik