Sport

Mókás jelenet és újabb Wings-zakó az NHL-ben

A Detroit Red Wings sorozatban harmadszor szenvedett vereséget az észak-amerikai profi jégkorongligában.

Nem megy a Vörös Szárnyaknak az NHL-ben, a Detroit zsinórban harmadik meccsén maradt alul, ráadásul ezúttal gólt sem tudtak szerezni az Anaheim otthonában.

A Ducks 4-0-ra verte a Red Wings csapatát, Jonas Hiller lehúzta a rolót a kapuban, a vendégek 23 próbálkozásából 23-at védett.

A Colorado Avalanche csapata a Buffalo Sabres otthonában játszott drámai meccset a szerdai játéknapon. 4-3-as hazai vezetésnél, öt másodperccel a meccs vége előtt a többség valószínűleg azt hitte, hogy itt már nem változhat az eredmény. A vendégek lehozták a kapusukat, így hat emberrel támadhattak. Nagy kavarodás után került Jamie McGinn elé a korong, aki kevesebb, mint két másodperccel a végső dudaszó előtt paskolt a kapuba. A hosszabbításban nem esett gól, a szétlövést pedig az Avalanche nyerte.

A Colorado nagyot harcolt:

A forduló másik nagy sztorija Erik Cole nevéhez, a Montreal Canadiens játékosához fűződik. Csapata az Ottawa Senatorst fogadta, a találkozó első találatát pedig Cole szerezte az első harmad közepe táján. Egy kontrát követően először a kapust találta el, a kipattanónál viszont már nem hibázott. Örömében a karjával gólt jelző játékvezetőnek adott egy pacsit, ami enyhén szólva is mókásan mutatott. A találkozó eredménye a rendes játékidőben 2-2 lett, szétlövésekkel a Canadiens nyert 3-2-re.

Cole a bíróval pacsizott:

Eredmények – NHL
Buffalo Sabres-Colorado Avalanche 4-5 – szétlövés után
Montreal Canadiens-Ottawa Senators 3-2 – szétlövés után
Winnipeg Jets-Dallas Stars 5-2
Edmonton Oilers-Columbus Blue Jackets 3-0
Vancouver Canucks-Phoenix Coyotes 4-5
Anaheim Ducks-Detroit Red Wings 4-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik