Sport

A hercegné is ütőt ragadott

Catherine Middletone, cambridge-i hercegné a női gyeplabda-válogatott edzésén járt és ha már ott volt, beállt játszani is.

Az elbűvölő Catherine Middleton, Cambridge hercegnéje tette tiszteletét csütörtök reggel a Stafford-i olimpiai parkban, ahol a női gyeplabda-válogatott felkészülésébe nyert betekintést. A látogatás nem volt véletlen, hiszen Vilmos herceg neje maga is űzte a sportot, egészen gyermekkorától kezdve. A tőle megszokott közvetlenséget mutatta laza ruházata, a felkészüléssel kapcsolatos szakmai érdeklődése, illetve a játékba avatkozása.

Ugyanis az olimpián érmes reményeket tápláló férfi és női válogatott egy-egy tagja adott át neki egy ütőt, és kérte meg néhány kísérlet elvégzésére. Addig nem is hagyta el a pályát, míg be nem talált a kapuba, a szép számú közönség nagy örömére.

Catherine Middleton is beállt ütögetni:

A női csapat kapitánya Kate Walsh elismerte, hogy igen jól mozgott és az ütései is remekül sikerültek. Érdekesség, hogy a férfi kapitányt pedig Barry Middletonnak hívják, de akármilyen meglepő, nincsenek rokoni kapcsolatban.

Ő királyi fensége a távozáskor elmondta, hogy régóta nem fogott már ütőt és nagyon nagy élmény volt ez számára. Reméli, hogy látogatásával sikerült egy kis pluszt adnia a keret tagjainak, akik így a legfényesebb medált tartják otthon a 134 nap múlva kezdődő londoni olimpián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik