Sport

A Sors ismételte önmagát

Nikolics Nemanja két év után újra abban a stadionban játszott bajnokit, ahol első vidis gólját szerezte, és vasárnap este újfent betalált.

A Videoton 2-0-s győzelmet aratott Diósgyőrben, ezzel megszilárdította pozícióját a tabellán, és továbbra is üldözi az élen álló Debrecen-Győr duót. Az utóbbi együttestől már csak három pontra vannak leszakadva a fehérváriak, akiknél Nikolics Nemanja mostanában többnyire a kispadról száll be a játékba, de így is már tizedik találatánál jár a szerb származású támadó. Ráadásul a diósgyőri pályán évről-évre termeli a gólokat.

– Két éve az volt a második bajnokim a Vidiben, a szünetben Sitku Illés  helyére álltam be, és alig telt el öt perc a második játékrészből, amikor megszereztem az első fehérvári gólomat, amivel sikerült megnyerni azt a meccset. Most nagyon értékes három pontot szereztünk, egy jó ellenfelet győztünk le. Nehéz meccsre számítottunk, megnyugtatott bennünket, hogy a mérkőzés elején vezetéshez jutottunk, és utána végig mi domináltunk. Nem játszottuk pontosan azt a játékot, amit akartunk, de végig harcoltunk, és nem engedtünk a Diósgyőrnek helyzetet kialakítani. A gólomnál Alvaro Brachi beadásánál arra törekedtem, hogy a kapus ne férjen hozzá a labdához, ez sikerült is. Fekszik nekem ez a pálya, amikor még Kaposváron játszottam mesterhármast értem el, majd a Ligakupában is rúgtam egy gólt itt. Minden meccsre úgy futok ki a pályára, hogy gólt, gólokat akarok szerezni.  – nyilatkozta Nikolics Nemanja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik