Sport

Ultimátumot adtak a körmendi kosarasoknak

Négy meccset és a Magyar Kupát is meg kell nyernie a Körmend férfikosárlabda-csapatának a tulajdonos elvárása alapján.

Kapcsolódó cikkek

Nincs jó passzban a Körmend csapata: a férfikosárlabda-bajnokságot nemrég még vezette a vasi együttes, aztán azonban három váratlan vereséget szenvedett, amely kicsapta a biztosítékot Szabó Forrai Zsolt tulajdonosnál, aki menesztette Sabáli Balázs vezetőedzőt.

Távozott a csapattól Kasib Powell is, az amerikai, egykori NBA-játékos után Eilingsfeld Pétert igazolta le a Körmend a Pécstől, valamint jött Michael English.

Az új edző a horvát Zoran Martic lett, aki egy győzelem után súlyos vereségbe vezette a Fortress-Lami Védet, a Szeged verte meg nagyon a csapatot. Most újra eljött a felelősségre vonás ideje, a tulajdonos találkozott a játékosokkal és meghozta döntését:

“A hátralévő öt alapszakasz mérkőzésből négyet meg kell nyerniük. Ha ezt nem teljesítik, akkor négy mérkőzésre vonatkozó győzelmi prémium elvonására számíthatnak. Ezen túlmenően a Magyar Kupa és a bajnokság tekintetében az elvárásom az, hogy minkét fronton döntőt játszanak.

Ha valamelyik fináléba nem jut be az együttes, akkor újabb prémium elvonás következik. Ugyanakkor a bajnoki címért és a Magyar Kupa győzelemért extra prémiumot ajánlottam fel a csapatnak” – olvasható a sportvezető nyilatkozata és egyben ultimátuma a klub weboldalán.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik