Sport

Pintér Attila lett az ETO régi-új edzője

A Győr24 információi helyesnek bizonyultak, Pintér Attila lett a hétfőn leváltott Csertői Aurél utódja a Győri ETO FC vezetőedzői posztján.

A szakemberek ismét váltották egymást, akárcsak egy évvel ezelőtt, hiszen akkor Pintér Attila helyét vette át Csertői Aurél.

Csertői távozásának oka, hogy a klub vezetése az idei szezonra a bajnoki cím megszerzését és a Magyar Kupa elhódítását tűzte ki célul. Ezzel szemben a tavaszi nyitányon, vasárnap 1-1-es döntetlent ért el a Győr a kiesés ellen küzdő Haladás otthonában, így már hat pontra nőtt a csapat hátránya a listavezető Debrecennel szemben.

A Magyar Kupa negyeddöntős párharcának első mérkőzésén pedig kiütéses, 5-1-es vereséget szenvedett Székesfehérváron a Videotontól februárban.

Összefoglaló a sajtótájékoztató:

Pintérrel jól szerepelt a Győr, hiszen harmadik lett a bajnokságban, és a nemzetközi porondon is futott pár kört: az Európa Ligában búcsúztatott egy kazah együttest, majd a szlovák Nitrát és a francia Montpellier-t is. A Dinamo Zagreb elleni mérkőzésen bukta el a csoportkörbe jutást az ETO.

A csapat jelenlegi játékosait kiválóan ismeri, legtöbbjük leigazolásában aktív szerepet vállalt.

Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC klubelnöke arra a kérdésre, hogy meddig szól Pintérrel az új megállapodás, nem tudott válaszolni, mivel még nem kötöttek szerződést a vezetőedzővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik