Sport

ETO-edzőkeringő: előttem az utódom, Pintér váltja Csertőit?

Szerződést bontott Csertői Aurél vezetőedzővel a Győri ETO FC vezetősége hétfőn. Kedden bemutatják az új edzőt, a Győr24 információi szerint Pintér Attilát.

Az egyesület honlapján olvasható rövid közleményéből kiderült, hogy a klub vezetése az idei szezonra a bajnoki cím megszerzését és a Magyar Kupa elhódítását tűzte ki célul.

A tavaszi nyitányon ugyanakkor vasárnap 1-1-es döntetlent ért el a Győr a kiesés ellen küzdő Haladás otthonában, hátránya így már hat pont a listavezető Debrecennel szemben.

A Magyar Kupa negyeddöntős párharcának első mérkőzésén pedig kiütéses, 5-1-es vereséget szenvedett Székesfehérváron a Videotontól februárban.

Csertői Aurél tavaly március 7-e óta irányította a Győri ETO-t, megbízatása 2013. június 30-ig szólt. A szakember utódját kedden, sajtótájékoztatón mutatják be Győrben.

A Győr24 információi szerint Csertőit elődje, Pintér Attila váltja a kispadon. Pintér egy éve volt kénytelen elhagyni a klubot, méghozzá hasonló okok miatt, mint most Csertői: a győriek előbb a Magyar Kupából estek ki akkor, majd mikor otthon a Vasas is megverte a Győrt, megingott alatta a kispad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik