Sport

Íme, a magyar olimpiai csapat új sportruházata

A Hungexpo Olimpiai pavilonjában bemutatták a magyar olimpikonok új, londoni sportruházatát. Először szerepel rajtuk a Magyarország felirat.

Korábbi írásunkban már beszámoltunk arról, hogy csütörtökön este látványos gálaműsor keretében megnyílt az Utazás Kiállításon (a Hungexpo területén, az “F” épületben) az Olimpia Pavilon.

Négy napon keresztül mutatkozik majd be 35 sportág, számos olimpikon, köztük bajnokok és érmesek látogatnak majd aki az expo területére, hogy még közelebb hozzák az olimpiát, a sportot a jelenlévőkhöz.

A csütörtök esti műsor keretében mutatták be a magyar olimpiai csapat új hivatalos sportruházatát. Az adidas jóvoltából a ruhák nemcsak a szabadidőruhák és a melegítők terén lesznek egységesek, hanem a szakág sportruhák tekintetében is.

Az úszódresszek és melegítők mellett különlegesség egy olyan póló, amely egy mozdulattal egésztestes ruhává alakítható a hölgyek számára.

A XXX. londoni nyári olimpiai játékok lesz az első olyan olimpia, amelyen nem a Hungary, hanem a Magyarország felirat olvasható majd a mieink sportruháin.

Először Magyarország:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik