Sport

Nem így képzelték

A SAPA Fehérvár AV 19 hokisai rémálmaikban sem gondoltak arra, hogy vereséget szenvedhetnek kedden este az Olimpija Ljubljana csapatától, közülük hárman értékelik a találkozót.

–  Kisebb hullámvölgyben vagyunk, nehéz ilyenkor mit mondani. Sajnos nem jött össze semmi, minden egyes korong elpattant, fölé ment, és a lövéseink sem voltak olyan hatékonyak, mint korábban, ráadásul a kapusaik is jól védtek. Jól védekeztek, látszott, hogy felkészültek belőlünk, és nem tudtunk újítani. Most olyan meccs következik, amelyen az életünkért fogunk küzdeni, de száz százalékig biztos vagyok abban, és tudom, hogy van olyan jó a csapatunk, hogy nyerjünk Ljubljanában. – Sofron István a SAPA Fehérvár AV 19 szélsője.

–   Kétségtelen, hogy nem így képzeltük, de a rájátszás erről szól. Már számos esetben mondtam, hogy egyáltalán nincs arra garancia, hogy négy győzelemmel menjünk tovább, ez már egyáltalán nem olyan, mint az alapszakasz. Soha nem egyszerű sorozatban ugyanazzal a csapattal zsinórban négyszer játszani, és a Ljubljana bebizonyította, hogy egyáltalán nem könnyű ellenfél. Nincs mese a csütörtöki mérkőzés sorsdöntő lehet, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy vasárnap visszahozzuk a Ljubljanát Fehérvárra.  – Sille Tamás a SAPA Fehérvár AV 19 hátvédje

–   Nem volt szép mérkőzés, és nem is játszottunk igazán jól, talán kissé görcsösek voltunk, de ez nem lehet kifogás. Nem dőlt el még semmi, valóban nehezebb helyzetbe hoztuk magunkat, de ilyenkor össze kell magát kapnia a csapatnak, és el kell felejteni ezt az egészet, és a ljubljanai meccsre győzelmi kényszerrel megyünk ki, azt remélem, hogy ez még jobban összehozza majd a csapatot, és visszatérünk a „jó útra”.  – Kovács Csaba a SAPA Fehérvár AV 19 szélsője.

A fehérváriak legközelebb csütörtökön este 19.15 – kor lépnek jégre Ljubljanában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik