Sport

A Fradi nagyon megverte a Siófokot, az ETO bohóckodott

Nagyon sima meccs lett a Ferencváros-Siófok mérkőzés a női kézilabda NB I.-ben, a hazaiak 12 góllal győztek. Érden egy félidőt izzadt a Győr.

Előzetesen arra lehetett számítani, hogy a bajnokságban negyedik helyen álló SIófok és a második Ferencváros szoros meccset vív a bajnokság szerdai találkozóján.

Nem így lett, mert a Fradi ellenállhatatlanul játszott, a félidőre már nyolcgólos előnyre tett szert a fővárosi csapat. Ezt még néggyel megfejelte a szünet után, így megerősítette pozícióját.

A Konkoly Csaba edzette Fehérvár 8 góllal verte a fiatalokkal küzdő Debrecent. Az Érd-Győr mérkőzés a félidőben hatalmas meglepetésre 18-17-es állást mutat a hazaiak javára.

Furcsa forgatókönyvet hozott az Érd és a Győr összecsapása. A négybe igyekvő, az utóbbi időben jól szereplő hazaiak megnyerték az első félidőt 18-17-re, a másodikat viszont 30-12-re elbukták. A Győr egy félidőt pihent, hogy aztán a második harminc percben ellentmondást nem tűrően jelezze, elképzelhetetlen, hogy megbotoljon a hazai bajnokságban.

Eredmények – női kézilabda NB I.
FTC-Rail Cargo Hungaria – Siófok-Galerius Fürdő 40-28 (20-12)
Alcoa KC – Debreceni VSC-Fórum 36-28 (18-15)
Érd – Győri Audi ETO KC 30-47 (18-17)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik