Sport

Inzultálták a paksi kosarasokat

Botrányosan ért véget Szombathelyen a Falco-Atomerőmű mérkőzés a férfikosárlabda Magyar Kupában.

Ahogyan arról szerdán beszámoltunk, a szombathelyi Falco együttesének majdnem sikerült ledolgoznia 43 pontos hátrányát a Paks elleni kupapárharc visszavágóján, de végül nem jött össze a “csoda”, 101-66-os veresége ellenére az Atomerőmű jutott a négyes döntőbe.

A találkozó azonban nem csak a pályán történtek miatt marad emlékezetes, azon kívül is zajlottak az események. A bb1.hu beszámolója szerint a levonuló paksi kosarasokat bekiabálásokkal és mutogatásokkal hergelte a szombathelyi közönség, mire Vojvoda Dávid és Tóth Ádám, az Atomerőmű két játékosa az öltözőfolyosóról visszafordulva hangos káromkodással válaszoltak a drukkereknek.

A portálnak nyilatkozva Plézer Gábor, a paksi együttes vezetője elmondta, a nézők már a meccs közben verbálisan folyamatosan inzultálták a vendégek játékosait, elmondása szerint a rendezők ez ellen nem léptek fel. Hozzátette, a lefújás után gyakorlatilag körbevették őket a szombathelyi fanatikusok, köpdösték a játékosokat. Plézer szerint Nick Williams a korábbi beszámolóval ellentétben nem dobott ki palackot a nézők közé, csupán feléjük locsolt. A vezető megjegyezte, nagyon szomorúnak tartja, hogy kosárpályán mindez megtörténhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik