Sport

Fehérváriakkal a futsal KEK Kupán

A Kárpát-medencei Egyetemisták Kupájának 2012-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem ad otthont Budapesten, melyre meghívást kapott a Fehérvár Futsal csapata is.

Kapcsolódó cikkek

A hagyományteremtő szándékkal létrehozott Kárpát-medencei Egyetemisták Kupáját immár harmadik alkalommal rendezik meg, ezúttal Budapesten, az ELTE Sportcsarnokában március 2-3-án. A tornára érkeznek csapatok hazánkból és a határon túlról is, a résztvevők között lesz többek között a BME és ELTE (NB2-es futsal csapata is) valamint az a Sepsiszentgyörgy aki címvédőként érkezik idén Budapestre.

A fehérvári csapat azon egyetemista és főiskolás diákokból fog állni, akik profi vagy az amatőr bajnokságban szerepelnek, és a futsal edzéseken, összetartásokon részt vettek. Céljuk nem titkoltan a legjobb négy közé jutás.

A csapatba meghívást kapott többek között: Sajben Marcell (Vasas Futsal), Mudra Ákos (Hangover) Berki Bence, Orosz Márkó, Horváth Gergő és Loncsár András (TFSL) valamint Tiber Szabolcs (LBK SE) is. A végleges keret azonban a torna előtti héten fog eldőlni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik