Sport

Volt, aki jól ismerte…

Horváth Bernadett az Alcoa FKC beállósának nevelőedzője volt a fehérváriak két hete frissen kinevezett mestere, Konkoly Csaba, nála jobban senki nem ismerte a vezetőedzőt.

Konkoly Csabát megelőzte a híre. Egyrészt a Győri Audi ETO KC-t négy bajnokságra és szintén sorozatban négy Bajnokok Ligája elődöntőig (sőt egyszer a döntőig) vezető tréner Fehérvárra érkezéséről már a hivatalos bejelentés előtt felröppentek hírek; másrészt az Alcoa FKC játékosai is igyekeztek megtudni, hogy mire számíthatnak. Ebben ki más lehetett volna hitelesebb információforrásuk, mint csapattársuk, Horváth Bernadett, aki Győrben három éven keresztül dolgozott együtt a 41 éves szakemberrel.  

– Konkoly Csaba az ország egyik legjobb edzője.“ – jellemzi egykori és immár jelenlegi edzőjét Betti, majd mosolyogva hozzáteszi – Mindenki kérdezgette tőlem: milyen ember, milyenek lesznek az edzések? Megmondom őszintén, én durvábbra számítottam! Nagyon jó edzéseket tart.

Mint minden váltástól, az FKC-nál lezajlottól is a gödörből való kilábaláshoz szükséges impulzust várták vezetők és szurkolók egyaránt, ami meg is történt a Békéscsabai ENKSE elleni bajnokin.

– Csapatként játszottunk szombaton, nagyon egyben voltunk; mind támadásban, mind védekezésben összejöttek a dolgaink, aminek ez a fölényes győzelem lett az eredménye.Újult erővel dolgozunk, és remélem, ez a lendület nagyon sokáig ki fog tartani, természetesen mindannyian minél előrébb szeretnénk végezni a bajnokságban. – nyilatkozta Horváth.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik