Sport

Triscsuk bizakodó

Kristina Triscsuk az Alcoa FKC orosz származású játékosa csapata gólzsákjaként meccsről-meccsre jobb formába lendül, bízik abban, hogy ez a sorozat tartós lesz.

Kapcsolódó cikkek

A Békéscsabai ENKSE elleni találkozón akárcsak csapata, ő is ellenállhatatlanul rohamozta a lila-fehérek kapuját.

– A Békéscsaba ellen nagyon együtt voltunk, igazi csapatként játszottunk, akár a védekezést, akár a támadást nézzük, és végig elhittük, hogy tudunk nyerni. Az utóbbi meccseken nagyon jól dolgozunk együtt a védelemben, segítjük egymást. Volt nyitott védekezés is, amit nem igazán alkalmaztunk korábban. Most a Békéscsaba ellen mondhatni minden bejött. De egyértelmű, hogy a következő meccseken is száz százalékot kell nyújtanunk, mert jelenleg nem vagyunk ott, ahol képességeink szerint lennünk kellene.

Következik a 19. fordulóban azonban egy újabb “négypontos” meccs a DVSC-Fórum ellen, természetesen itt sem lehet más célja a lassan magyar állampolgárságért folyamodó átlövőnek, mint a győzelem.

– Nagyon szeretnék visszavágni a DVSC-nek, mert olyan vereséget szenvedtünk Debrecenben, ami miatt a mai napig nem tudok megnyugodni, nagyon csúnyán kikaptunk ott. Ezt a blamát egy nagyobb különbségű hazai győzelem tudná csak kijavítani, szeretném, ha négy gólnál többel nyernénk! Nagyon fiatalok, de nagyon tehetségesek, és jó meccseket játszottak azóta többször is. Fontos, hogy maximálisan koncentrációval várjuk őket, nagy csatára kell felkészülnünk. – hangsúlyozta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik