Sport

Nincsenek konkrétumok átigazolás ügyben

Számos feltételezés látott napvilágot a Győri Audi ETO KC játékoskeretének változása és a következő edző személyének kilétét illetően.

Miután Görbicz Anita öt évre hosszabbított a győri együttessel, Pálinger Katalin pedig a Győr24-nek először beszélt szezonvégi visszavonulásáról, több találgatás is szárnyra kapott a Győri Audi ETO KC-vel kapcsolatban. Az a hír járja, hogy Karl Erik Böhn utódja Ambros Martín, a spanyol Itxako vezetőedzője lesz. Az érkezők között felmerült Hornyák Dóra neve, valamint Tomori Zsuzsáé, aki visszatérőként játszhatna ismét a győri csapatban 2010-es viharos távozása után.

Szabó Tamás, a Győri Audi ETO KC kommunikációs és PR vezetője a klub hivatalos álláspontját tolmácsolta portálunk felé, mely szerint a csapat jelenleg a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében érdekelt, elsősorban ez foglalkoztatja most őket.

Természetesen dolgoznak azon, hogy a jövő év csapata is hasonló sikereket érhessen el, mint az idei, de jelen pillanatban nincs olyan ügy a klub háza táján, amelyben konkrétumokról lehetne beszámolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik