Sport

Hanga Ádám újra remekelt

Csapata ugyan kikapott a spanyol kosárlabda-bajnokságban, de a Manresa legjobbja volt a fordulóban a magyar kosaras.

A spanyol férfikosárlabda-bajnokság 20. fordulójában a Gescrap Bizkaia Basket otthonába látogatott Hanga Ádám és csapata, az Assignia Manresa.

Az Euroligában is érdekelt bilbaóiak legutóbb a Real Madrid két éve tartó hazai veretlenségét szakították meg, így érvényesítették a papírformát a Manresa ellen is: 88-60-ra nyert a Bilbao.

A magyar válogatott játékosa, Hanga Ádám ezúttal is  jól játszott. A kezdőcsapatban kapott lehetőséget, 30 percet játszott. 13 pontot dobott, ezzel csapata legeredményesebb játékosa lett. Ezen kívül volt még 4 lepattanója is.

“A Bilbaó remek formában játszik az utóbbi hetekben. Feladatunk az volt, hogy lassítsuk a játékukat. Ma ez nem sikerült. Átrohantak rajtunk. Annak tudok örülni, hogy sok lehetőséget kaptam. Edzőm biztatott, hogy játsszak bártan. Sajog a fejem és a végtagjaim is, sok ütközés volt. De nem baj, ebből lehet tanulni, ehhez kell hozzászokni. A kupa miatt jövő héten nincs forduló, jól fog jönni a pihenés, utána folytatódik a bajnokság” – írta facebook oldalán a magyar játékos.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik