Sport

Üzembe lép a beléptető rendszer a Magvassyban

Ma, az első hazai Bajnokok Ligája találkozón avatják fel a 8 millió forintos beléptető rendszert, ami csak a BL mérkőzéseken fog üzemelni a csarnokban.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC mai Midtjylland elleni meccsén debütál az új beléptető rendszer a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Az Audi ETO tájékoztatása szerint a mai mérkőzésre érkezőket két darab villás beléptető kapu várja a főbejáratnál, amelyek a mérkőzés végéig a ki és belépést szabályozzák. Ez azt jelenti, hogy a jegy illetve bérlettulajdonosnak a ki és belépéskor is érvényesítenie kell belépőjét, így bármikor beléphet, illetve elhagyhatja a csarnok területét.

A mérkőzés vége előtt 5 perccel a villás beléptető rendszert deaktiválják majd, így a mérkőzés lefújása után a csarnok elhagyása akadály nélkül történik. Ekkor a bérleteseknek sem kell használniuk a rendszert, a következő mérkőzésre az ő kártyájuk újra érvényes lesz.

A Midtjylland elleni meccs pénztárnyitásától (vasárnap 13:15) egy órás időtartamban a szurkolói illetve állóbérlettel rendelkezők számára a csarnok hátsó, azaz műszaki bejáratánál szintén forgóvillás beléptető kapun keresztül juthatnak be a találkozóra. A bérletek chippel ellátott műanyag kártyák, melyeket a leolvasó felülethez kell érinteni, ekkor egy hangjelzés után a villás beléptető rendszer beengedi a látogatót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik