Sport

Második helyen a Győri ETO

Az Újpest az idei Beled Openen egyetlen góllal megverte a győriek csapatát, így ők a dobogó második helyére kerültek.

Péntek este került sor az immár szokásos Belek Open elnevezésű tornára, amelynek a mezőnyét a Törökországban edzőtáborozó csapatok szakmai stábjai vívják meg egymással. Idén új győztes neve került a képzeletbeli serlegre (ami egyébként egy helyi népművészeti tányér), az Újpest ugyanis izgalmas körmérkőzések után előzte meg egyetlen góllal a Győri ETO csapatát.

Nem mellékes, hogy a Rába-partiaknál nem léphetett pályára a kisebb megfázással bajlódó Csertői Aurél, ami komoly érvágást jelentett a csapatnak. A DVSC pedig visszalépni kényszerült a tornától, ott ugyanis többeket ledöntött a lábáról az influenza, és mindössze három játékra alkalmas csapattag maradt.

A torna legjobb játékosának a Garami Józsefből és a csapatkapitányokból álló szakmai bizottság, az újpesti Egervári Gábort, Egervári Sándor szövetségi kapitány fiát választotta, míg a gólkirály Máté Csaba (paks) lett 3 góllal.
A szervezők egy speciális különdíjat is kiadtak, a csapatok edzőtáborozását szervező Szűcs Mihály a Legjobb Szűcs Misi díjat vihette haza.

A torna végeredménye

1. Újpest 7 p (4-2)
2. Győri ETO 7 (3-2)
3. Paks 6
4. MTK 3
5. DVTK 2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik