Sport

Negreanu lecsalózta a Full Tilt korábbi vezetőségét

A Team PokerStars Pro Daniel Negreanu egyszerűen csak csalóknak hívta a Full Tilt Poker korábbi vezetőségének három tagját.

Az köztudott, hogy Daniel Negreanu nem fél kimondani, amit valójában gondol, sokszor illette már pókeres társait kemény kritikákkal, így nem maradhatott el véleménynyilvánítása a korábbi Full Tilt Poker vezetőségéről sem – írja a Poker.hu.

Negreanu többször szajkózta a múltban, hogy valami nincs rendjén a Full Tilt háza táján, bár akkor még nem volt jele annak, hogy mi is folyik a háttérben. A Fekete Péntek után azonban felszínre kerültek a stiklik, és Negreanu sejtései egytől-egyig bebizonyosodtak.


„Korábban már elmondtam véleményemet Bitarról, Ledererről és Fergusonról. Egyszerűen undorodom tőlük, eszméletlen rossz hatással voltak a pókerre, amit borzasztó fényben tüntettek fel.”
– írta blogjában Negreanu.

Az említett három személy a Full Tilt Poker korábbi tulajdonosai, Ray Bitar, Howard Lederer és Chris Ferguson, utóbbi kettővel nem egyszer megfordult a Las Vegas-i készpénzes asztalok mellett, vagy éppen egy pókeres TV műsorban.

„Ray egy majom, Howard egy arrogáns ostoba idióta, míg Chris egy megveszekedett hazudozó. Mindig is tudtam, hogy nem szabad megbízni bennük, de csak mostanra derült ki, hogy igazi csalók, akik hatalmasat ártottak a pókernek. Remélem, hogy egyikőjük arcát sem fogom többet az életbe látni.”

Zárszóként Negreanu hozzátette, hogy mindenük meg volt, mégis söpredékként végezték, és kiváltották az egész pókervilág haragját, ami elől sosem fognak már elmenekülni.

Negreanu, Lederer és Ferguson a Poker After Dark műsorában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik