Sport

Takács, a szövetségi kapitány

Takács Attila a Székesfehérvári Kempo SE vezetője a jövőben a Magyar Zen Bu Kan Kempo Válogatott szövetségi kapitányaként, illetve az országos sportszervezet alelnökeként tevékenykedik tovább.

A sokoldalú sportvezető, versenyző, Kyoshi Takács Attila (5. dan) másfél évtizednyi munka után átadja helyét egykori tanítványának, Renshi Gáncs Ferencnek (3. dan) a helyi edzőterem irányításában. A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet vezetésében megnövekedett teendői, valamint egyéb elfoglaltságai miatt így nem vesz részt a jövőben a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület irányításában.
A magyarországi profi kempo szabályrendszer meghonosításában mindig élen járó Takács tovább szeretné népszerűsíteni kezdeményezését, és tervei szerint a jövőben újabb és újabb profi gálákat szervez majd, országos televíziós megjelenésekkel. Ez egyben azt is jelenti, hogy tíz-tizenöt főből álló profi csapatát, a Professional Kempo Fighters (PKF) Team-et a jövőben is menedzseli, versenyzőinek a saját és hazai rendezésű viadalokon kívül külföldi megmérettetéseket is szervez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik