Sport

Minden meccs fontos

A SAPA Fehérvár AV 19 legutóbb hazai jégen is legyőzte a Red Bull Salzburg csapatát, az első harmad végén döntő jelentőséggel bírt, hogy Kovács Csaba találatával a kék-fehérek átvették a vezetést.

A válogatott szélső a találkozó 18. percében egy lecsorgó korongot vágott az egykori nHL-es, a torinoi olimpián a kanadai válogatottnál is számításba vett Marty Turco kapujába.
„Egy nagyon jó csapat ellen tudtunk nyerni vasárnap, sikerünk értékét növeli, hogy egy kapuslegenda állt a ketrecükben, aki megnehezítette a dolgunkat. A 7-1-es salzburgi győzelmünk egész biztosan nem volt reális eredmény, de a legutóbbi három vereségünk miatt rendkívül fontos volt, hogy újra visszajött az önbizalmunk, és nem utolsó sorban a csapatszellem szempontjából is jó, hogy ilyen küzdelmes meccsen győztünk. Kétségtelen, hogy nagyon egymáson vannak a csapatok, nincs értelme nézelődni, számolgatni, megpróbáljuk minden mérkőzésből a lehető legtöbbet kihozni, aztán majd kiderül, hogy ez mihez is elég. Természetesen fontos számunkra, hogy minél előbb végezzünk, mert jó lenne, ha a hazai pálya előnyével tudnánk folytatni. Nincs, mese mennünk kell előre, mert nagyon egyben van a mezőny.” – fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik