Sport

Pátkai bajnoki címet kíván maguknak

Február 1-én utazik el a Győri ETO FC csapata a törökországi edzőtáborba, Csertői Aurél a felkészülés jelenlegi állásáról is tájékoztatást adott kedden.

27 játékosát küldi szerdán Törökországba az ETO. Persze, nem válnak meg a focistáktól, csak az edzőtábor idejére hagyják el Győrt. Négy nagyon erős ellenféllel mérkőznek meg a fiúk kinntartózkodásuk idején. A vezetőedző elmondta ennek az az oka, hogy folyamatos nyomás alatt akarja tartani a futballistákat, hiszen ezzel tudja fokozni teljesítőképességüket.

Csertői Aurél, vezetőedző hozzátette azt is, hogy a felkészülés közepén tartanak a csapattal:
– Most következik a taktikai, technikai elemek magasabb szintre emelése. A formába hozás és a harc a csapatba kerülésért.

A mester azt is elárulta, hogy az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján dönti el, ki kerül majd a bajnokság során a kezdőcsapatba.

A Győri ETO újabb igazolásának, Pátkai Máténak hivatalos bemutatására is sor került a keddi sajtótájékoztatón, aki szeretné, ha új csapattársai is megtapasztalhatnák 2012-ben azt az érzést, amit ő már korábban az MTK-nál átélt, vagyis, hogy milyen bajnoki cím tulajdonosának lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik