Sport

Három 11-est reklamálhatna a Real Madrid

Még utoljára a Barcelona-Real Madrid kupameccsről: egy videóösszeállítás szerint a játékvezető négy büntetőt is ítélhetett volna.

A Barcelona 2-2-es döntetlent ért el a Real Madriddal szemben a kupa negyeddöntőjében, és mivel az első meccset 2-1-re megnyerte Madridban, továbblépett.

A visszavágón jobban játszott a Real, de az első félidő hajrájában egy védelmi hiba után szerzett Pedro– és egy bődületes Dani Alves-góllal a katalánok kétgólos előnyre tettek szert. Ezután még felállt a Madrid, de a harmadik, továbbjutást érő gólt nem sikerült megszerezniük.

A találkozón nem mindig állt a helyzet magaslatán Teixeira játékvezető. Az alábbi videóban négy vitás esetet mutatnak be, amelyeknél akár büntetőhöz is juthatott volna a királyi gárda.

Kétszer kézzel ért a labdához a Barcelona védője (Abidal és Busquets), egyszer pedig Benzemát tarolta le Puyol. A Barca is kaphatott volna egy 11-est, ám ezen a mérkőzésen senkit sem büntetett a játékvezető, akit egyes hírek szerint a kapuban várt meg José Mourinho, a Real szakvezetője, hogy elbeszélgessen vele.

A videó, amely négy meg nem adott büntetőről szól:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik