Sport

A vb-re erősödhet a válogatott védelme

A nemrég vállműtéten áteső Tokaji Viktor optimista az áprilisi divízió-I-es világbajnokságon való szereplését illetően.

Kapcsolódó cikkek

Tokaji Viktorra már egy ideje nem számíthat a Sapa Fehérvár AV19 szakmai stábja. A rutinos védő válla többször is kiugrott decemberben, így a játékos az orvosokkal egyeztetve a műtét mellett döntött, az osztrák bajnokságban így már nem lép jégre ebben a szezonban – helyére a kanadai csatár, Chad Klassen érkezett a Fehérvári Ördögökhöz.

Tokaji a műtét előtt is abban bízott, hogy az áprilisi divízió-I-es világbajnokságra már hadra fogható lesz, erre pedig a jelek szerint minden esélye megvan. A jegkorong.blog.hu-nak nyilatkozva a jégkorongozó elmondta, nem egy nagy, hanem több apró probléma volt a vállában, ezeket pedig sikerült egytől egyig megoldani. Jelenleg még teljes pihenőre van szüksége az operált testrésznek, így a rehabilitáció elkezdése még várat magára.


„Hogy mikor térhetek vissza, az még sokára dől el, nyilvánvalóan attól függ a folyamat sebessége, hogy a vállam hogyan reagál majd a terhelésre. Továbbra is optimista vagyok, nagyon szeretnék a válogatottal ott lenni Szlovéniában, ha már ebből a fantasztikus menetelésből kimaradok, amit klubcsapatom folytat. Most már abban is bízom, hogy a vb előtti felkészülési mérkőzéseken ott lehetek”
– idézi Tokajit a blog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik