Sport

FrenszKK 31 ezer dollárt nyert a PokerStars TCOOP-on

Az ismeretlen magyar zsugás 31 ezer dollárt nyert a PokerStars turbó versenysorozatának harmadik tornáján elért negyedik helyezésével.

FrenszKK mindössze 5 dollárból selejtezte be magát a PokerStars Turbo Championship of Online Poker versenysorozat 134 dolláros kiütéses tornájára. A sikertörténet végén magyar játékosunk 31 ezer dollárt kapott a megszerzett negyedik helyezésével – írja a Poker.hu.

Összesen 5561 játékos ült az asztalokhoz a 100+25+9 dollár nevezési díjú TCOOP tornán, a nyereményalap így 556 ezer dollár lett, a fejpénzekből pedig 139 ezer dollár jött össze. A fináléba végül egy magyar zsugás, FrenszKK is bejutott, amit a harmadik helyről kezdhetett meg.

Az ismeretlen magyar kártyás remekül szerepelt a döntőben, ő ejtette ki az ötödik helyen a mexikói TODO ADENTR0-t, A-10 kombinációval adta meg ellenfele K-7-re mondott allinjét, a közös lapok érkeztével magyar játékosunk lapja full house-ra javult, így könnyedén szerezte meg a kasszát.

Sajnos azonban a menetelés itt véget is ért, FrenszKK egy peches partiban búcsúzott. Királypárral ment allin, amit a későbbi második helyezett lengyel remior A-8-al adott meg, de sajnos érkezett a közös lapokra egy ász és egy nyolcas is, így magyar játékosunknak a negyedik hellyel kellett beérnie.

Korántsem volt lecsüggedve azonban FrenszKK, élete legjobb eredményét ért el, kereken 31 419 dollárt kapott, az ötdolláros befektetése tehát kamatostul megtérült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik