Sport

Keményék nyitányára megérkeztek a Merész lányok

Ma este 21.15-kor az olaszok ellen vízbe szállnak a Kemény legények. A Merész lányok kalandos utazáson vannak túl.

Kapcsolódó cikkek

Pár óra múlva játsszuk az alig tíz napja a magyar vízilabda-válogatott győzelmével zárult olaszok elleni barátságos mérkőzés visszavágóját.
Pár óra múlva az olasz válogatott ellen megkezdi a 2012-es vízilabda-Európa-bajnoki szereplését Kemény Dénes válogatottja.
Pár óra múlva összecsap az aktuális világbajnok a pekingi olimpiai bajnokkal.

Ime néhány állítás, amelyek közül tetszés szerint választhatunk, mindegyik igaz. Ami tény: az eindhoveni Peter van den Hoogenband (figyelem, a névadó olimpiai bajnok, és még aktív úszó!!!) uszodában este 21.15-kor kezdődő mérkőzésen a magyar csapat a legjobb összeállításában állhat ki. Mivel mindhárom sérültünk meggyógyult, a legutóbbi edzőmeccsekhez képest már centerekkel megerősödve tudunk felállni – ami nem hátrány. A találkozót Marijo Brguljan (a Vasasban játszó Drasko Brguljan nagybátyja!), valamint a spanyol Franesco Javier Buch vezeti.

Ime Madaras Norbert teljes nyilatkozata

A Pro Rreccóban játszó Madaras Norbert néhány órával az olaszok elleni csoportrangadó előtt a vlv.hu oldalnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy “Tíz napja játszottunk Székesfehérváron az olaszok ellen, de ez teljesen más lesz! Leginkább ahhoz a meccshez tudom hasonlítani, amit az EB elődöntőjében játszottunk két éve. Én egy jobb olasz csapatra számítok, úgyhogy tőlünk is több kell a győzelemhez mindenképpen! “

Időközben útnak indultak a lányok is. Merész András tanítványai kicsit kalandos út után, az amszterdami reptérről vonattal érkeztek Eindhovenbe. A vonat először késett, majd a teljes csapatot leszállították és csomagostul átültették egy másik szerelvényre. A lányok becsületére legyen mondva, igen higgadtan tűrték a tortúrát. A lényeg, végül rendben megérkeztek és elfoglalták a szállást, amelyben az induló csapatok közül csak ők vannak. A program eztán ebédből, pihenésből állt, majd elindultak az uszodába, ahol egy délutáni átmozgató edzést követően este már együtt szurkolnak a fiúknak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik