Sport

Fradi várás Fehérváron

A női kézilabda bajnokság 14. fordulójában az Alcoa FKC soros ellenfele a tabella második helyén álló FTC-Rail Cargo Hungária lesz, ezúttal azonban nem a vendéglátók számítanak a találkozó esélyesének.

Régebben rangadónak számított, ma csupán egy sima bajnoki, de az Alcoa FKC szurkolói még emlékeznek arra, hogy az EHF Kupa 2004/05-s sorozatában a fehérváriak éppen a legfontosabb meccsen, a döntőbe jutásért folytatott párharcban múlták felül a Ferencváros csapatát. A fehérváriak meglehetősen régen, 2010. április 28.án verték meg a Köfém csarnokban a Fradit, igaz akkor is csupán egy góllal (27-26)
Ebben bíznak most is Fehérváron, és teltházat várnak a rendezők, bár az előjelek korántsem olyan bíztatóak, mint évekkel ezelőtt. Igaz nem nyomja a tét Mihály Attila tanítványainak vállát, ám mostanában eléggé hullámzik a csapat játéka. A sereghajtó Kiskunhalas ellen megszenvedtek hazai pályán, míg legutóbb Veszprémben esélyük sem volt a pontszerzésre. A munkát ráadásul hátráltatta, hogy többen is betegséggel, sérüléssel bajlódtak az utóbbi időben. A Ferencváros elleni csapatban azonban már úgy tűnik, hogy Mihály Attila számíthat kapusára, Trimmel Brigittára. A 22 éves hálóőr még december végén szenvedett részleges bokaszalag-szakadást, így kénytelen volt kihagyni csapata utolsó három bajnokiját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik