Sport

Feldobta magát, leköpték

Nery Castillo, a görög Arisz labdarúgója vette zokon, hogy ellenfele színészkedése miatt kiállították.

Csütörtökön az Arisz együttese az Atromitosz otthonában vendégeskedett a Görög Kupa keretein belül. A 93. percben, a hazaiak 2-1-es vezetésénél Nery Castillo és Elini Dimoutszosz ment a labdáért az oldalvonal mellett, a görög pedig hasra esett a saját lábában, ezzel harcolva ki a mexikói játékos második sárga lapját.

Castillo zokon vette az ítéletet, majd mielőtt levonult volna a pályáról, leköpte színészkedő riválisát, amely miatt kisebb tömegjelenet alakult ki a pályán.

Castillo köpése és a színészkedés:

Nery Castillo egyébként az elrontott karrier mintapéldája, ugyanis a mexikói azt követően, hogy a 2007-es Copa Americán elkápráztatta a nagyérdeműt szinte csak lejtmenetben van. Anno 27 és millió dollárt fizetett ki érte a Shakthar Donyeck, azonban Ukrajnában, a Manchester Citynél, a Dnyiprónál és a Chicago Fire-nél sem váltotta meg a világot. 2011-ben tért vissza Görögországba (az Olympiakoszban kezdte), majd a múlt héten véget vetett tízhónapos góltalan szériájának, sőt a csütörtöki kupameccsen is ő talált be a kapuba először.

Akár a meccs hőse is lehetett volna, azonban minden bizonnyal nem a gólja miatt marad meg az emberek fejében…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik