Sport

Hazai futsalnyitány Győrben

Hétfőn játssza első bajnoki mérkőzését 2012-ben a Rába ETO futsalcsapata a Rubeola FC együttesével.

Január 9-én, 18 óra 30 perckor kezdődik a Rába ETO futsalcsapatának első bajnoki meccse 2012-ben.

Ez lesz a bemutatkozó mérkőzése az új vezetőedzőnek, Marco Angulonak, és reményeink szerint, ha a játékengedélye megérkezik, pályára léphet a kiváló portugál válogatott játékos, Hugo “Ramada” Martins is.

A csapat nagyon kemény héten van túl, napi két edzéssel készültek a fiúk a hétfői mérkőzésre. A jóleső fáradtságon kívül más problémával nem kellett megküzdeni a játékosoknak, mindenki egészséges, bár Matkovics Gábor egy kisebb baleset miatt nem lehet ott a keretben, így őt az U19-es csapat tehetséges kapusa, Németh Tamás helyettesíti. A Rubeola jelenleg a bajnokság tizedik helyén áll nyolc ponttal, amely nem töltheti el sok örömmel a nagy múltú csapat híveit. Az őszi mérkőzésen a Rába ETO könnyedén győzött 10-1 arányban 3-0-ás félidő után.

A hétfői mérkőzés egyértelmű esélyese a Rába ETO, amely közönsége előtt természetesen győzelemmel kezdené meg az évet, és jó játékkal szeretné kiszolgálni a kilátogató szurkolókat, akik ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, és reméljük, minél nagyobb számban töltik majd meg a Magvassy Mihály Sportcsarnok nézőterét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik