Sport

Sok drukker maradhat le a kézimeccsekről

A SportKlub sok háztartásban kikerült a televíziós programcsomagból, a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos tájékoztatást kért.

A SportKlubot az országszerte nagy szolgáltatási területen jelen lévő Magyar Telekom Nyrt. T-Home televíziós programcsomagjainak többségéből kivették, így a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hivatalos tájékoztatást kért a csatornától, illetve annak tulajdonosától.

Miután az MKSZ-szel 2009-ben kötött szerződés értelmében a SportKlub rendelkezik a bajnoki és kupamérkőzések, valamint számos válogatott találkozó közvetítési jogával, most sok drukker maradhat le fontos magyarországi eseményekről – hangsúlyozza csütörtöki közleményében az MKSZ.

Hozzáteszi: a jövő heti elnökségi ülésen foglalkoznak az üggyel, ám a szövetség vezetői lehetőségeikhez mérten addig is mindent megtesznek, hogy ideális megoldást találjanak, és mielőbb ismét széles körben láthatóak legyenek a bajnoki és válogatott mérkőzések.

Az eset a közelgő férfi-Európa-bajnokságot nem érinti, mivel a január 15. és 29. között Szerbiában sorra kerülő kontinenstorna magyar érdekeltségű mérkőzéseit a Magyar Televízió m1-csatornája, számos további találkozót pedig a Sport Tv közvetíti.

A SportKlubon a kézilabda-bajnokik mellett többek között kosárlabda- és vízilabda NB I.-es találkozók láthatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik