Sport

Határozott PokerStars-fellépés a tüntetők ellen

Játékosok egy csoportja tüntetést tervezett a PokerStarson, de a terem gyorsan reagált, és ellehetetlenítette a demonstráció kibontakozását.

A PokerStars december végén megváltoztatta a rakeszámítási rendszerét, ami a többasztalos regulároknak nem nyerte el tetszését, demonstrációba kezdtek, de a terem gyors fellépésével és intézkedésével megakadályozta a tüntetés kibontakozását – írja a Poker.hu.

A piacvezető PokerStars december 30-án jelentette be, hogy a dealt rakeszámításról áttér a súlyozott contributed rakeszámításra. Ezzel a lépésével viszont a PokerStars felbőszítette állandó játékosainak nagy részét, főleg azokat, akik a feszes, többasztalos játékstílus hívei voltak.

Ugyanis ezzel a számukra rendkívül fontos VIP pontok gyűjtése megnehezül, és amik gyakorlatilag profitjuk nagy részét képezték, ha azokat beváltották.

Ezek után a játékosok külföldi fórumokon kezdtek szervezkedni, demonstrációjukat január másodikára tervezték, de ezt megtudván a PokerStars levette a minimális, egyszerre játszható asztalszámot egyre, amivel megelőzte a komolyabb tüntetést.

Egyes információk szerint számos játékos számláját befagyasztották, ha nem is teljesen, de kis időre, ami teljesen elijesztette a tüntetésre készülőket.

Ezzel a PokerStars az online póker történelmében még soha nem látott tettet hajtott végre, ugyanis ilyen szintű megtorlásra még nem volt példa soha.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik