Sport

ZÖLDEN gondolkodnak a győri zöld-fehér kézis lányok!

Győri Audi ETO KC a szezon utolsó, az ÉTV-Érdi VSE elleni hazai mérkőzésének szünetében az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft-vel karöltve felhívta a szurkolók figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.

˝Nem lehet elégszer hangsúlyozni környezetünk védelmének megóvását. Mi zöld-fehérek is zöldben gondolkodunk és igyekszünk ezen elvek szerint élni˝ – nyilatkozta az együttműködésről Pálinger Katalin, a Győri Audi ETO KC kapusa.  Az akció célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az otthonokban keletkezett hulladékok megfelelő gyűjtésére, és annak megfelelő helyen történő leadására.

Az Electro-Coord képviselői olyan gyűjtőedényeket adtak át a csapat képviselőinek, melyekben a lemerült elem, az elhasznált égő, izzó, fénycső gyűjtése mellett az elromlott elektromos és elektronikai hulladékoknak is van ideiglenes tárhely.

A klub alkalmazottai irodáikban, a csapat tagjai öltözőjükben helyezik el a gyűjtőedényt, és ezzel szeretnék felhívni szurkolóik, a kézilabdabarátok, és mindenki más figyelmét a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik