Sport

1 milliós adomány a koraszülötteknek

Sikeres volt a Fehér Miklós Emlékgála, amellett, hogy sokan megnézték a meccseket, szép összeget gyűjtöttek össze a csecsemők megsegítésére.

A szponzori felajánlásokból és a nézők adományából hozzávetőlegesen 1 millió Ft jött össze szerdán a Fehér Miklós Emlékgálán, amelynek a tiszta bevétele a Győri ETO FC és a Fehér család támogatásának is köszönhetően az Egészséges Újszülöttekért Alapítványhoz kerül, vagyis minden pénz a régió koraszülött mentését segíti. Az emlékgála rendkívül sikeres volt, hiszen a helyszínen mintegy 1200-an nézték meg az öregfiúk labdarúgó tornát.

˝Nagyon köszönöm mindenkinek, aki pénzzel, vagy bármilyen munkával segítette azt, hogy ma egy ilyen nagyszerű napunk legyen˝ – mondta a gála zárásakor Peczár László, az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány elnöke. Az egykori sportvezető hozzátette: nagyon hálás a csapatoknak, akik az első hívó szóra igent mondtak, hiszen nélkülük mindez nem jöhetett volna létre.

Az emlékgálán a csapatok mellett fellépett Pörneczi Attila, a Győri Nemzeti Színház színművésze, Ladányi Patrícia énekesnő, bemutatót tartott Palecián Judit, profi ökölvívó világbajnoknője és Óbertol Dávid testépítő Európa-bajnok is.

Különdíjasok:
Gólkirály: Szanyó Károly (Újpest) 8 gól
Legjobb mezőnyjátékos: Totika Béla (MTK)
Legjobb kapus: Nagy Endre (Újpest)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik