Sport

ETO-karácsony legendákkal

Az ˝ETO család˝ megtartotta első közös karácsonyi vacsoráját, melyen bemutatták 60+1 legenda című könyvet is.

Az este folyamán a 2011-es évet az ABC betűin végigmenve foglalták össze a Győri ETO FC kiemelt eseményeit egy kisfilmben, majd Tarsoly Csaba, klubelnököt köszöntötték fel, hiszen jövőre lesz 10 éve, hogy ő áll a csapat élén. Utána pedig ünnepélyes keretek között leleplezték a 60+1 legenda című kiadványt, melyet Papp Győző írt, s a könyvben szereplő egykori focisták közül a jelenlévőknek át is adták a kötetet, aki nem tudott eljönni az eseményre, valamelyik családtagja által képviseltette magát.

A Győri ETO FC 2011-es évének mérföldkövei a teljesség igénye nélkül a következőek: az AUDI Hungaria Motor Kft-vel létrejött együttműködés, melynek egyik első eredménye volt az ETO Nap. A Családbarát klub pályázaton megszerzett első helyezés, Magyarország eddigi egyetlen dohányzásmentes nézőterének létrejötte, az ETO 100 Baráti Körének megalakulása, az Ovifoci program, ami szintén egyedülálló kezdeményezés hazánkban, az Öregfiúk hírverő mérkőzései, a páholyok és szektorok elnevezése legendákról, valamint a Talentum-napok megrendezése.

A +1 legenda Fehér Miklós, a tragikus hirtelenséggel elhunyt tehetséges futballista, akiről nem csupán az Futball Akadémia kapta a nevét, de ebből a kiadványból sem maradhatott ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik