Sport

Újabb sérülés Pálingernél

A szombati Randers elleni BL-meccset nem korábbi agyrázkódása, hanem friss bokasérülése miatt hagyta ki a Győri Audi ETO KC kapusa.

Pálinger Katalin tökéletesen rendbejött az agyrázkódás után, egy balszerencsés eset miatt mégsem állhatott csapata kapujába a Randers elleni kupameccsen.

“Az agyrázkódást kihevertem, múlt héten hétfőn már együtt dolgoztam a csapattal. A múlt csütörtök reggeli edzésen viszont ellőtték a bokámat. Az orvosi vizsgálatok ficamot állapítottak meg, és úgy tűnt, hogy egy kis darab levált belőle, de úgy néz ki csak egy porc vagy egy elmeszesedett csont lehetett az – mondta Pálinger, és hozzátette – sokat javult már a bokám, fáj még, de úgy érzem, napról-napra jobb. Orvosi ellenőrzésen is voltam hétfőn, s Danyi Gáborral edzettünk is.”

Korábbi agyrázkódásának emlékét is még könnyen felidézi: “Sajnos tapasztalt vagyok ebben a kérdésben, így egyből éreztem, hogy komolyabb baj lesz abból a találatból, ami a fejemet érte azon az edzésen. Az elmúlt hónapokban eléggé rám járt a rúd.

Szinte minden héten legalább kétszer fejbetaláltak, vagy közvetlenül, vagy a kapuról pattant vissza a labda, ezekhez hozzászokik az ember, viszont egy hét alatt két erős lövést is kaptam, az elsőtől két napig fájt a fejem, a második után lett agyrázkódásom, amikor közelről, nagyon erősen dobtak fejbe” – mondta Pálinger, aki reméli, hogy a szerdai, Hypo elleni mérkőzésre már az ETO-val tarthat, és védhet is. Mindez a keddi edzésen dől majd el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik