Sport

A Győr agyonverte a Debrecent

A címvédő idegenben aratott fölényes, huszonegy gólos sikert a női kézilabda NB I rangadóján.

Izgalmas összecsapásra számíthattunk a női kézilabda-bajnokságban, hiszen a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Győri Audi ETO a harmadik helyen álló Debrecen otthonába látogatott. Mindkét oldalon voltak hiányzók, a címvédő vendégeknél Pálinger Katalin és Vérten Orsolya, a hazaiaknál Hornyák Dóra és Király Annamária sem volt bevethető állapotban.

A vendég győriek azonban már a mérkőzés elején elhúztak ellenfelüktől, még negyed óra sem telt el, amikor a hazaiakat irányító Köstner Vilmos időt kért, csapata ekkor ugyanis már hatgólos hátrányban volt.

Ezután csak ideig-óráig tartotta magát a hajdúsági együttes, de a továbbiakban szinte “mészárlás” volt a pályán, Görbicz Anitáék az első félidő végén 24-9-re vezettek.

A folytatásban már kevésbé volt demoralizáló a vendégek fölénye, de a különbség így is nőtt, végül 43-22-re nyert Konkoly Csaba együttese, amely huszonegy gólos sikerével továbbra is magabiztosan vezeti a bajnokságot.

Eredmény – női kézilabda NB I
DVSC-Fórum – Győri Audi ETO KC 22-43 (9-24)
A góldobók: Sopronyi 6 (1), Kudor 4 (1), Szilágyi 4, Slakta 3, Csáki 2, Dakos 1, Siska 1, Szűcs G. 1 illetve Görbicz 8 (3), Radicevic 8, Löke 7, Amorim 5, Gros 5 (1), Lekic 4 (1), Kovacsics 2, Orbán 2, Schatzl 1, Hornyák Á. 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik