Sport

Nyolcat számoltak az Újpestre Miskolcon

A magyar-román közös rendezésű MOL Liga keddi játéknapján a Miskolci JJSE magabiztos, 8-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen.

Az ötszáz hazai néző szeme láttára nagyon belekezdett a Miskolc az indiszponáltan játszó Újpest ellen, ennek megfelelően a Jegesmedvék már bő tíz perc elteltével hárommal vezettek. A második etapban sem változott a játék képe, jellemző volt az egész mérkőzésre, hogy a Miskolc egy emberhátrányban sakk-mattra kijátszott helyzetet is értékesíteni tudott, 7-0-ról várhatta a vendéglátó a záró húsz percet.

Az utolsó harmad már igazándiból csak akkor szólt, Gyenes Dávid kapusnak összejön-e a shotout, vagyis kapott gól nélkül lehoznia az összecsapást. Nos, a még csak 18 esztendős hálóőrnek sikerült a bravúr, a szezon során első ízben, a vége pedig 8-0 lett. Vladimir Dubek, Josh Bonar és Dusan Slijka is két találattal zárt. Az MJJSE ezzel feljött a tabella harmadik helyére.

 

A magyar-román közös rendezésű MOL Liga küzdelmei pénteken, három mérkőzéssel folytatódnak, a Sapa Fehérvár AV19 Bukarestbe, a most egy nyolcast kapó Újpest Brassóba látogat, míg a Dab.Docler a Ferencvárost látja vendégül.

Eredmény – MOL Liga

Miskolci Jegesmedvék – Újpest 8-0 (3-0, 4-0, 1-0)
gólszerzők: Dubek (4., 35.), Bonar (10., 57.), Fodor (13.), Szilágyi (22.), Sijka (24., 27.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik