Sport

Demján megállíthatatlanul robog tovább a 250 millióért

A londoni főversenyen a mezőny megtizelődött, Demján Sándor azonban állja a sarat a csupa profi pókeres közt, a nyolcadik helyen küzd tovább a 250 millió forintos első díjért.

Tegnap már a harmadik tornanapot rendezték az európai pókerturné, azaz a PokerStars által szponzorált European Poker Tour (EPT) londoni főversenyén, írja a Poker.hu.

Két magyar versenyző volt már csak a 154 fős mezőnyben, az egyikük volt a TriGránit vezér és hobbipókeres Demján Sándor, aki nagyon veszélyes pozícióban, rengeteg zsetonnal a hatodik helyről folytathatta a küzdelmeket.

A másik magyar játékos Drágár Péter volt, de ő sajnos hamar búcsúzni kényszerült, és nem sikerült pénzzel hazatérnie Londonból. De nem úgy Demján, aki folytatta remek szereplését, kiismerhetetlen játékstílusa pedig sok kellemetlen percet okozott ellenfeleinek.

 

A versenyen a játékosok elérték a buborékszakaszt (amikor a mezőny közel kerül a fizetős helyekhez, az utolsó még nem pénzt nyerő játékos a buborékfiú, így az azt megelőző játékidő a buborékszakasz), amiben sokszor az agresszív játékstílust alkalmazó pókeresek számos zsetonra tesznek szert a félénkebb ellenfeleiktől.

Demján átvette ezt a szerepet és rohamos tempóban kezdte gyűjteni a zsetonokat, aminek az lett az eredménye, hogy a nyolcadik helyen jutott tovább a negyedik tornanapra.

Demján Sándor élete eddig egyetlen fináléjában:

Végül 64-en maradtak, akiknek még esélyük nyílik megszerezni a 250 millió forintos fődíjat, az már biztos, hogy Demján legalább 11 ezer fontot, azaz nagyjából 3,8 milliót vehet majd fel a kasszánál, de természetesen ő ennél jóval többre vágyik, és valószínűleg a pénzen túl, inkább a dicsőség motiválja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik