Sport

Vick ezúttal kezét törte, Brady megremegett

Mint mindig, az NFL vasárnapi meccsdömpingje számos meglepetést tartogatott, Tom Brady például négyszer is eladta a labdát.

Két hete írtunk róla, hogy Tom Brady egy bámulatos sorozata szakadt meg akkor, amikor a Miami Dolphins ellen amúgy győztes meccsen egy interception is a neve mellé került, ám álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a pengés irányító arra is képes, hogy négyszer is eladja a labdát egy meccsen. Nos, a Buffalo védői olyan jól olvasták a quarterback játékhívásait, hogy megesett Bradyvel ez a csúfság, a hazai pályán játszó Bills pedig egy utolsó másodpercekben esett mezőnygóllal legyőzte a New England Patriots gárdáját.

 

Michael Vick a múlt heti agyrázkódását követően ismét pályára lépett a Philadelphiában, az Eagles nagy feltámadásának levezénylését pedig megpróbálta levezényelni, ám a negyedik negyedben el kellett hagynia a gyepet: eltört a jobb keze. Csapata végül kikapott a New York Giantstől, az irányítóról pedig nem lehet tudni, mennyit is kell kihagynia.

Vick újabb sérülése:

Egyre ramatyabb helyzetbe kerül az Indianapolis Colts, ugyanis Shaun Suisham a Pittsburgh Steelerstől értékesített egy a 38 yardos mezőnygólt négy másodperccel a meccs vége előtt, megnyerve ezzel csapatának a meccset. A Colts 0-3-al áll, statisztikai alapon egyre kisebb az esély rá, hogy a Payton Manninget nélkülöző gárda odaérhet a rájátszásra.

Eredmények – NFL

Buffalo Bills – New England Patroits 34-31
Carolina Panthers – Jacksonville Jaguars 16-10
Cincinatti Bengals – San Francisco 49ers 8-13
Cleveland Browns – Miami Dolphins 17-16
Minnesota Vikings – Detroit Lions 23-26 – hosszabbításban
New orleans Saints – Houston Texans 40-33
Philadelphia Eagles – New York Giants 16-29
Tennessee Titans – Denver Broncos 17-14
Oakland Raiders – New York Jets 34-24
San Diego Chargers – Kansas City Chiefs 20-17
St. Louis Rams – Baltimore Ravens 7-37
Chicago Bears – Green Bay Packers 17-27
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals 13-10
Tampa Bay Buccaneers – Atlanta Falcons 16-13
Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers 20-23

Ajánlott videó

Olvasói sztorik