Sport

Herr Anita nagyon ráfázott

Megszűnt németországi klubja az egykori győri kézilabdázónak, ráadásul meg is sérült, így tanácstalan a jövőjét illetően.

A magyar válogatott jobbátlövője a handball.hu oldalnak nyilatkozott a jelenleg őt körülvevő állapotokról, amelyek nem túl fényesek. A nyáron a német Sindelfingbe igazoló kézilabdázó csapat nélkül maradt.

Hogy ez hogyan lehetséges? Nos, a klub könyvelése hatalmas hiányt mutatott, több száz ezer euró adót nem fizetett be a német államnak, amelyet most egy összegben követeltek tőle. Ezt az egyesület nem tudta teljesíteni. A klub elnöke bejelentette, nem tudja fenntartani a csapatot.

Bonyolítja a helyzetet, hogy Herr Anita sérült: tavasszal mozdult el a térde, de nem javasoltak műtétet számára. Mégis, sokszor bevizesedett a játékos térde, és a válogatott csapatorvosa meg is állapította, elszakadt a keresztszalag, mert nem volt ott, ahol állnia kellene.

Herr februárban léphetne legközelebb pályára, kérdés, hol. Arra kérte a Sindelfingen vezetőit, hogy a rehabilitációra és a gyógykezelésekre Németországban maradhasson, így ingyenes lenne a kezelés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik